ZPĚT


Quesadillas Atún

about-me

Quesadillas Atún

249,-

SUROVINY:
ekvádorským tuňák
rajčata
sýr
zakysaná smetana

Pšeničná tortilla:

  • pšeničná mouka
  • prášek do pečiva
  • olivový olej
  • sůl

Salsa verde:

  • petržel
  • okurka
  • citrónová šťáva
  • sardelky
  • panenský olivový olej
  • vinný ocet
  • sůl
  • čerstvý mletý pepř

Frijoles refritos (drcené fazole):

  • vařené fazole s vývarem
  • cibule
  • sýr
  • sůl
  • sádlo


DOPORUČUJEME:
Bílá vína:
Verdejo | Pluvium | Langevin | Chardonnay | Sauvignon | Roero

Růžová vína: Finca | La Cetto

Červená vína : Azareňo

Šumivá vína: LaPauline | Premium | MOET


ZAJÍMAVOST

Quesadilla má svůj původ v koloniálním Mexiku. Quesadilla jako jídlo se během mnoha let mění a vyvíjí, protože lidé experimentovali s různými variantami. Quesadilly se často prodávají v mexických restauracích po celém světě.

Licence na dílo